Ontvoerde Afrikaanse miljardair weer terecht

Ontvoerd

De Afrikaanse miljardair Mohammed Dewji was een week geleden in Tanzania ontvoerd. Hij is nu weer veilig thuis. Dat meldde het familiebedrijf zaterdag.

 

Vermogen

De directeur van de METL Group werd vorige week donderdag door vier gemaskerde mannen ontvoerd in hoofdstad Dar es Salaam in Tanzania. Volgens Forbes heeft de 43-jarige ondernemer een vermogen van 1,5 miljard dollar. Daarmee is Dewji de jongste miljardair van Afrika.

Tip Geld

,,Ik ben veilig teruggekeerd”, zegt hij in een verklaring van de METL Group waar hij de mensen bedankt die aan zijn vrijlating hebben meegewerkt waaronder de politie. Het bedrijf geeft geen informatie over hoe hij is vrijgekomen. De familie van Dewji liet eerder weten bereid te zijn een miljard Tanzaniaanse shilling (376.000 euro) te betalen voor informatie die zou leiden tot zijn vrijlating.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.