Maccie komt met de HorrorDrive! Geniaal toch?

Een ritje langs de Maccie? Daar zeggen wij geen nee tegen. Even een McFlurry scoren in de zomer tot een heerlijke Big Mac in de winter, we zijn groot fan van het bestellen vanuit je autostoel. Tijdens Halloween is het waarschijnlijk een stuk drukker dan normaal in de McDrive (of juist niet…), want McDonald’s introduceert de horror McDrive. Durf jij het aan?

Maccie’s horror McDrive
Ga jij ook regelmatig met je vriendinnen, broertje of ouders door de McDrive? Rijd jij graag een blokje om voor de goudgele frietjes van de gele ‘M’ of eet bestel jij graag een Happy Meal vanaf de achterbank? Dan mag jij dit niet missen. Rond Halloween worden verschillende McDonald’s-filialen namelijk omgetoverd tot een horror McDrive. Bloed, zombies, geesten komen op je af tijdens je bezoekje via de McDrive. Waaaah! Bekijk hieronder waar en wanneer je de horror McDrive kunt vinden. Ritje naar Twente dan maar?Benieuwd wat je kan verwachten? Check de video snel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.