Er is een foto opgedoken van Trump & Tupac (met exclusief interview)

 

In het interview van acht minuten – het eerste MTV-interview van de rapper als soloartiest – contrasteert Shakur met zijn bevoorrechte opvoeding met de bevoorrechte wereld van ‘familietradities’ en kapitalistische imperiums.

“Als je meestal wordt geboren, word je geboren in een dynastie of een rijk,” zei Shakur. “Je bent geboren zoals een junior en treed in de voetsporen van je bedrijf

Daarna, rond de vijf minuten durende video, spreekt hij over Donald Trump en zijn bedrijf:

“Wil je succesvol zijn – wil je net als Trump zijn? Geef me geef me geef me. Duwen, duwen, duwen. Stap, stap, stap. Verbrijzelen, verpletteren, verpletteren. Dat is hoe het allemaal is. Niemand houdt ooit op, ‘zei Shakur, en beschreef wat hij ziet als de zelfzuchtige krachten van het kapitalisme.

De video, die nu meer dan een miljoen keer bekeken is, werd in februari 2010 geüpload naar YouTube.

Volgens The Hollywood Reporter was MTV “niet in staat om te bevestigen of de video ooit werd uitgezonden” op het kanaal.

Shakur zou  een van de meest productieve carrières in rap geschiedenis hebben opgebouwd in een tijdbestek van 5 jaar. Hij werd 21 jaar geleden, op 25-jarige leeftijd, in Las Vegas op brute wijze vermoord.

Tupac werd ook ooit in de club gespot  samen met Trump

 

Bekijk hieronder het interview van destijds:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.