Bosschenaar Mohammed Jaraya verliest met knock-out

Bosschenaar Mohammed Jaraya verliest met knock-out van Murthel Groenhart

Kickbokser Mohammed Jaraya uit Den Bosch heeft zaterdag in de Johan Cruijff Arena een gevoelige nederlaag geleden tegen Murthel Groenhart. Hij verloor door een technische knock-out.

Vooraf zei Jaraya nog dat hij wel even zou gaan winnen van de 31-jarige Groenhart, die β€˜te oud zou zijn voor deze onzin.’ Het was juist Jaraya die al snel in de problemen kwam; in de eerste ronde kreeg hij al acht tellen na een tik van Groenhart. Toen kon hij nog verder.

In de tweede ronde ging Jaraya opnieuw tegen het canvas en stond hij te tollen op zijn benen. Hij was daarna kanonnenvoer voor Groenhart, waarop de scheidsrechter ingreep. zodoende verloor Jaraya het gevecht door een technische knock-out. Groenhart was in zijn nopjes. ,,Het maakt niet uit hoe oud je bent. Je moet respect hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.