Boef koopt Rolls Royce van 430.000 euro

Boef heeft eindelijk zijn nieuwe auto bekend gemaakt, de rapper kocht een hele dikke zwart-grijze Rolls Royce. Hij liet zijn nieuwe bak zien in zijn nieuwe vlog, maar volgens auto blogs online dat Boef geen nieuwe auto heeft aangeschaft, maar een door Eljero Elia gebruikte auto heeft gekocht.

De auto stond na onderzoek van autojunk te koop voor 255.500 euro. De nieuwprijs voor deze editie ligt volgens het auto blog rond de 430.000 euro.

De auto was origineel grijs, dat kan je zien aan het kenteken. Daar is een half matte half glimmende zwarte wrap met dito wielen overheen gegaan. Het gaat om de KP-852-L, die meerdere malen gezien is op Autojunk (Marktplaats voor auto’s).

Zijn auto is te zien in de volgende Vlog.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.